top of page
Hos Luckners har vi alle former for kunder. Der er både gamle og unge, private og professionelle, såvel som museer og medieselskaber.  Nedenfor har vi sammensat nogle af de interessante kundehistorier vi har haft i butikken.  
1.jpg

I krig og kærlighed - Fridthjof Film

Hos Luckners kommer vi i kontakt med mange interessante og unikke effekter, hvorfor vi tit finder ting til filmproduktioner og teaterforestillinger.

 

Vi er dermed stolte af at have bidraget med møbler til Fridthjof Films ”I Krig & Kærlighed”.  

www.f-film.com

Aarhus Fortæller - Den Gamle By - Befrielsesbudskabet
Aarhus Foræller - De Gamle By

Den Gamle By - Aarhus Fortæller

I forbindelse med åbningen af Aarhus Fortæller i 2017, har Luckners været med til at møblere stuen Befrielsesbudskabet.

 

Aarhus Fortæller er den første samlede museumsfortælling om Århus bys historie fra vikingetiden til vor dag. Det er en permanent installation på 800 kvadratmeter, som ligger under jorden i Den Gamle Bys kvarter fra 1974. 

www.DenGamleBy.dk

Gammel Estrup - Danmarks Herregårdsmuseum

I forbindelse med restaurering og nyformidling af fire rum i Gammel Estrups hovedbygning, vil herregården i løbet af 2018 byde velkommen på en ny udstilling kaldet “Moderne tider hos greven”. 

 

Udstillingen som illustrerer 1920erne, havde brug for mange nye rekvisitter, og vi er stolte af at have været med til at forsyne udstillingen.

www.GammelEstrup.dk

Julemandens Datter - Deluca Film

Hos Luckners sætter vi en dyd i at kunne tilbyde og finde effekter som ingen andre har. Og det var lige det der skete da Julemandens Datter skulle bruge et specielt stopur til deres produktion. 

 

Filmen udkommer i biografen d. 8. november 2018, og med en cast på blandt andre Ulf Pilgaard, Martin Buch, Mia Lyhne og Nicolaj Kopernikus, ser det ud til at blive et brag af en film.

www.Deluca-Film.dk

badehotellet_plakat.jpg

Badehotellet - TV2

I forbindelse med rydning af et loft i Ålborg, faldt vi over en antik strandseng fra omkring 1930. Den var i perfekt stand og var lige hvad de havde brug for i TV serien Badehotellet.

 

Nu har den fået et nyt celebert strandliv. 

www.TV2.dk

bottom of page