Byvej 1 - 8543 Hornslet - tlf: 4273 1989 - mail: djurslandgenbrug@gmail.com 

Hospice Djursland

Djursland Genbrug støtter Hospice Djursland og dennes støtteforening ved at donere overskuddet fra salget af effekter som folk donere til vores butik.

www.hospicedjursland.dk

VurderingsEkspert

VurderingsEkspert ved Simon Neubert-Luckner, er et firma som vurderer kunst og antikviteter og som har over 20 års erfaring indenfor auktionsbranchen. Igennem årene har Simon deltaget som vurderingsekspert i fjernsynsprogrammer som eksempelvis DRs Antikduellen, Auktionshuset, Hvad er det værd, samt Kontant. 

www.VurderingsEkspert.dk

Kirkens Korshær

Vi samarbejder meget med Kirkens Korshær i Hornslet, som har en stor og flot butik på Løgtenvej nr. 27. I situationer hvor afsætning af mere traditionelle genbrugsvarer gør sig gældende, samt møbler vi ikke selv kan akkommodere, er Kirkens Korshær altid parat til at hjælpe til.

www.kirkenskorshaer.dk

Dansk-Borydning

Dansk-Borydning er et landsdækkende borydningsfirma som specialiserer sig i køb og rydning af dødsboer og konkursboer. Firmaet tilbyder også opkøb og rydning af andre opgaver såsom kælderrum, garager, og loftrum.

www.Dansk-Borydning.dk

Blem Borydning

Blem Borydning og Blem-Vurderingsservice er ejet af John Blem, som snart kan betegnes som dødsbo branchens ”grand old man”. Med hovedsæde i København har Blem været i branchen siden 1972. Når behovet opstår, refererer vi tit til Blem, da vi ved at kunden altid bliver godet taget imod.

www.Blem.info

www.Blem-Vurderingsservice.dk